alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

omeleta me sparaggia top 23 05 2016

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ KAI ΚΑΠΑΡΗ

omeleta me sparaggia top 23 05 2016

Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 0€,

ΥΛΙΚΑ

Για 2 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 2 φακελάκια ομελέτα με τυρί και μυρωδικά Εurodiet
  • 1 φλιτζάνι σπαράγγια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνι πράσινη πιπεριά τριμμένη
  • 1 κουτ. σουπ. κάπαρη ξεπλυμένη
  • 1 κουτ.γλυκ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Αναμιγνύετε σε ένα μπολ τα δύο φακελάκια ομελέτα με 200ml νερό.


2. Σε ένα τηγάνι που έχετε λαδώσει ελαφρά, ρίχνετε το μείγμα της ομελέτας με τα μυρωδικά, τα καθαρισμένα σπαράγγια , την κάππαρη, την τριμμένη πιπεριά, αλάτι και πιπέρι.


3. Ψήνετε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face