Για 2 άτομα ()
1. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.
2. Περνάμε τα μανιτάρια από το μούλτι ή το μπλέντερ, μέχρι να έχουν την όψη του κιμά (αφήνουμε επίτηδες κάποια κομμάτια μεγαλύτερα, για περισσότερο ενδιαφέρουσα υφή).
3. Κόβουμε το κολοκύθι και το σέλερι σε κύβους .
4. Σε μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κολοκύθι και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν.
5. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το αφυδατωμένο σκόρδο, αλατίζουμε και προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό.
6. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
7. Όταν η σάλτσα μας είναι έτοιμη, την απλώνουμε πάνω στα ζυμαρικά και σερβίρουμε αμέσως.
8. Ενώνουμε σε μια πιατέλα τα ζυμαρικά με τα λαχανικά και τα πασπαλίζουμε με το τυρί.