alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

fousili me ragou manitarion top 04 09 2016

EURODIET FUSILLI ΜΕ ΡΑΓΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

fousili me ragou manitarion top 04 09 2016

Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 0€,

ΥΛΙΚΑ

Για 2 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 2 φακελάκια fusilli eurodiet
  • 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά
  • 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια πορτομπέλο
  • 1 μικρό κολοκυθάκι
  • 1 κομμάτι σέλερι
  • 1 κουτ. σουπ. ανθότυρο
  • 1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κουτ.γλυκ. σκόρδο αφυδατωμένο
  • 2 φύλλα φρέσκο βασιλικό
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.


2. Περνάμε τα μανιτάρια από το μούλτι ή το μπλέντερ, μέχρι να έχουν την όψη του κιμά (αφήνουμε επίτηδες κάποια κομμάτια μεγαλύτερα, για περισσότερο ενδιαφέρουσα υφή).


3. Κόβουμε το κολοκύθι και το σέλερι σε κύβους .


4. Σε μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κολοκύθι και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν.


5. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το αφυδατωμένο σκόρδο, αλατίζουμε και προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό.


6. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.


7. Όταν η σάλτσα μας είναι έτοιμη, την απλώνουμε πάνω στα ζυμαρικά και σερβίρουμε αμέσως.


8. Ενώνουμε σε μια πιατέλα τα ζυμαρικά με τα λαχανικά και τα πασπαλίζουμε με το τυρί.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face