Για 3 Δωδεκάδες ()
1. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια με την άχνη και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνουν μια σφιχτή και αφράτη μαρέγκα. Προσθέτετε το αμύγδαλο, το παξιμάδι και τα μπαχαρικά και ανακατεύετε απαλά.
2. Τοποθετείτε τα φύλλα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και τα κόβετε στα τέσσερα.
3. Βουτυρώνετε 3 φόρμες για μάφιν με 12 θήκες και τοποθετείτε 3 κομμάτια φύλλο, που έχετε προηγουμένως βουτυρώσει, στις εσοχές. Με τα χέρια σας πιέζετε το φύλλο ώστε να καλύψετε τα τοιχώματα και τον πάτο της φόρμα αφήνοντας κενό στη μέση για τη γέμιση. τα φύλλα πρέπει να περισσεύουν από τα φορμάκια.
4. Με ένα κουτάλι γεμίζετε τις φόρμες με τη γέμιση, το ύψος της οποίας δεν πρέπει να ξεπερνά τα ¾ της φόρμας ώστε να μη χυθεί κατά το ψήσιμο.
5. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 -35 λεπτά και μέχρι να ροδίσουν. Αποσύρετε από το φούρνο, ξεφορμάρετε τα γλυκάκια και τα μεταφέρετε σε μια σχάρα να κρυώσουν.
Μπορείτε στη βάση των φύλλων να βάλετε μια κουταλιά μαρμελάδα βερίκοκο, πριν τα γεμίσετε.