Για 4 Δωδεκάδες ()
1. Βράζετε τη ζάχαρη με το νερό και τον χυμό λεμονιού για 2 λεπτά σε ελαφρύ σιρόπι. Αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει.
2. Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, 2 κουταλιές βούτυρο, τον χυμό λεμονιού και το αλάτι και αφήνετε το μείγμα να πάρει μία βράση. Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα.
3. Αποσύρετε από τη φωτιά όταν το μείγμα ξεκολλάει από τα τοιχώματα του σκεύους. Προσθέτετε το υπόλοιπο βούτυρο και ανακατεύετε. Αφήνετε για λίγα λεπτά τη ζύμη και όταν αρχίσει να κρυώνει προσθέτετε τα αυγά και το κορν φλάουρ ανακατεύοντας συνεχώς.
4. Τοποθετείτε τη ζύμη σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ. Κόβετε με ένα ψαλίδι τη ζύμη σε κομμάτια, ανά 3-4 εκ., και τα ρίχνετε στο καυτό ελαιόλαδο. Τηγανίζετε τα τουλουμπάκια έως ότου πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα ρίχνετε στο κρύο σιρόπι για 4 – 5 λεπτά. Τα στραγγίζετε ελαφρά και τα σερβίρετε.
Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε στο σιρόπι το 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη με 1 φλιτζάνι μέλι.