Logo

psarosoupa top 10 02 2019

Η ψαρόσουπα  γίνεται πάντα καλύτερη όταν χρησιμοποιούμε περισσότερα από ένα είδη ψαριού, γίνεται όμως ακόμα καλύτερη εάν προσθέσουμε και γαριδούλες!

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

psarosoupa top 10 02 2019

Η ψαρόσουπα  γίνεται πάντα καλύτερη όταν χρησιμοποιούμε περισσότερα από ένα είδη ψαριού, γίνεται όμως ακόμα καλύτερη εάν προσθέσουμε και γαριδούλες!

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Μέτριο
Κόστος: 0€, Αρκετά οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

Εποχές: 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια και τις γαρίδες.


2. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, την τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σέλινο, τις ντομάτες, τα καρότα και το ελαιόλαδο. Κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήνουμε να βράσει για 20’.


3. Κατόπιν ρίχνουμε τα μεγάλα ψάρια και μετά από 10’ τα πιο μικρά και τις γαρίδες. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα ξαναφήνουμε να βράσουν για ακόμα 20’.


4. Λίγο πριν κατεβάσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.


5. Σερβίρετε τη σούπα μαζί με τα ψάρια.

ΧΡΗΣΙΜΟ


Επίσης μπορείτε να προσθέσετε και κολοκυθάκια στη σούπα, ενώ εάν τη θέλετε καυτερή προσθέστε λίγο κόκκινο πιπέρι.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template