Logo

beet-club top

Ένα club sandwich πολύ διαφορετικό από ότι έχετε μέχρι τώρα συνηθίσει. Ανάμεσα στις φέτες με το μαύρο ψωμί συνυπάρχει η γήινη γεύση από το απαλό παντζάρι, το βουτυρένιο αβοκάντο και η σπιρτάδα από τα τυριά και την ρίζα του χρένου

CLUB SANDWICH ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ

beet-club top

Ένα club sandwich πολύ διαφορετικό από ότι έχετε μέχρι τώρα συνηθίσει. Ανάμεσα στις φέτες με το μαύρο ψωμί συνυπάρχει η γήινη γεύση από το απαλό παντζάρι, το βουτυρένιο αβοκάντο και η σπιρτάδα από τα τυριά και την ρίζα του χρένου

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Τρίβετε τα παντζάρια στον χοντρό τρίφτη και τα αφήνετε στην άκρη. Καθαρίζετε και κόβετε σε φέτες το αβοκάντο. Σε ένα μπολ ρίχνετε το κατίκι, το ανθότυρο, το φρέσκο κρεμμυδάκια, το χρένο, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατεύετε πολύ καλά ώστε να γίνουν μια ομοιογενής κρέμα.


2. Για να φτιάξετε το σάντουιτς, τοποθετείτε 1 φέτα ψωμί σε ένα πιάτο και την αλείφετε με λίγο από το μείγμα του τυριού. Απλώνετε στην επιφάνειά του λίγο τριμμένο παντζάρι, αραδιάζετε από πάνω λίγες φέτες αβοκάντο και λίγα φύλλα ρόκας και τέλος σκεπάζετε με μια ακόμα φέτα ψωμί. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα υλικά.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για κατίκι και ανθότυρο, ρικότα και τυρί κρέμα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template