Logo

kotopoulo-parmezana top

Χορταστική σαλάτα με ολόκληρες μπουκιές κοτόπουλου, μπόλικη πρασινάδα και ένα ενδιαφέρον τυρί που σπάει την μονοτονία

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

kotopoulo-parmezana top

Χορταστική σαλάτα με ολόκληρες μπουκιές κοτόπουλου, μπόλικη πρασινάδα και ένα ενδιαφέρον τυρί που σπάει την μονοτονία

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα του κοτόπουλου και στη συνέχεια τα βουτάτε στο ασπράδι του αυγού και αμέσως μετά στην παρμεζάνα ή στο Σαν Μιχάλη. Τα αραδιάζετε σε ένα ταψάκι που έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.


2. Βάζετε σε ένα μπολ την ρόκα, τα ντοματίνια, το αγγούρι, το κρεμμυδάκι και τα μισά φύλλα βασιλικού. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε.


3. Βγάζετε από τον φούρνο τα φιλέτα του κοτόπουλου και τα «φυτεύετε» ανάμεσα στην σαλάτα. Σερβίρετε αμέσως.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να το φτιάξετε και με μπουτάκια κοτόπουλου που είναι σαφώς πιο τρυφερά



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template