Logo

salata-pasto-skoumpri top

Πλούσια σαλάτα που συνδυάζει την φρεσκάδα των λαχανικών με την δυνατή και μυρωδάτη γεύση από το σκουμπρί. Η σάλτσα δίνει ένα ξεχωριστό τόνο λόγω της υπόγλυκιας γεύσης που δένει εξαιρετικά με το ψάρι. Συνδυάστε την με όσπρια και λαδερά

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ

salata-pasto-skoumpri top

Πλούσια σαλάτα που συνδυάζει την φρεσκάδα των λαχανικών με την δυνατή και μυρωδάτη γεύση από το σκουμπρί. Η σάλτσα δίνει ένα ξεχωριστό τόνο λόγω της υπόγλυκιας γεύσης που δένει εξαιρετικά με το ψάρι. Συνδυάστε την με όσπρια και λαδερά

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 5€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη σαλάτα

Για τη σάλτσα

Θρεπτικά συστατικά

(Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Λακτόζη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε πολύ καλά με κρύο νερό τις πράσινες σαλάτες. Τις στεγνώνετε καλά με βαμβακερή πετσέτα. Τις κόβετε σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι ή με το μαχαίρι. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ μαζί με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.


2. Σε ένα βάζο γυάλινο που κλείνει καλά ρίχνετε όλα τα υλικά της σάλτσας μαζί με μια κουταλιά της σούπας νερό χλιαρό. Κλείνετε και ανακινείτε πολύ καλά μέχρι να αναμειχθούν όλα τα υλικά και να σχηματισθεί μια ομοιογενής σάλτσα. Περιχύνετε με αυτή την σαλάτα και ανακατεύετε πολύ καλά με το χέρι.


3. Μεταφέρετε την σαλάτα σε μια πιατέλα ή σε ένα μπολ και τοποθετείτε ανάμεσα στα φύλλα τα ντοματίνια και το σκουμπρί. Προσθέτετε αν θέλετε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Δοκιμάστε την σαλάτα και με ρέγκα αν και έχει πιο έντονη γεύση και πρέπει να την ψήσετε στον φούρνο για 15 λεπτά



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template