Logo

potato salad top

Η κρεμώδης σάλτσα αυτής της πατατοσαλάτας με το ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί έχει ένα στοιχείο από σάλτσα ταρτάρ και ταιριάζει απόλυτα με βραστό ή ψητό ψάρι

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΡΣΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

potato salad top

Η κρεμώδης σάλτσα αυτής της πατατοσαλάτας με το ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί έχει ένα στοιχείο από σάλτσα ταρτάρ και ταιριάζει απόλυτα με βραστό ή ψητό ψάρι

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 5€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

1. Βράζετε τις πατάτες σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζετε και τις αφήνετε να κρυώσουν. Τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε μέτρια κομμάτια.


2. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το ζωμό κοτόπουλο και τον βράζετε μέχρι η ποσότητά του να συμπυκνωθεί κατά τα 2/3. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ανακατεύετε και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι η ποσότητα να μειωθεί στο ½. Προσθέτετε τη μουστάρδα και ανακατεύετε καλά με έναν αυγοδάρτη να διαλυθεί.


3. Τέλος προσθέτετε το αγγουράκι τουρσί, τον μαϊντανό και τις πατάτες και αν χρειάζεται λίγο αλάτι. Ανακατεύετε καλά να καλυφθούν οι πατάτες με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μαϊντανό με άνηθο που ταιριάζει πολύ.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template