Για 2 άτομα ()
1. Πλένετε και στεγνώνετε καλά το ψάρι. Αλατίζετε καλά ολόκληρο το ψάρι καθώς και εσωτερικά στην κοιλιά. Παίρνετε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα, την αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και στο κέντρο της τοποθετείτε το ψάρι. Προσθέτετε το φινόκιο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τις φέτες λεμονιού, το σκόρδο και το λάιμ.
2. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και προσθέτετε τους σπόρους μάραθου, τους κόκκους μουστάρδας και πιπεριού.
3. Τυλίγετε τη λαδόκολλα σφιχτά και την κλείνετε με ένα σπάγκο. Τοποθετείτε τη λαδόκολλα με το ψάρι σε ένα ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ανοίγετε τη λαδόκολλα και συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 5 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο, αφήνετε το ψάρι να σταθεί για 5 λεπτά και σερβίρετε
Μην χρησιμοποιήσετε περισσότερο ελαιόλαδο διότι ο κολιός είναι ένα λιπαρό ψάρι και θα βγάλει στο ψήσιμο το δικό του.