Logo

damaskina bacon top

Από τις πιο νόστιμες συνταγες finger food που έχω ποτέ δοκιμάσει να φτιάξω!! Απίστευτη πικάντικη γεύση που ισορροπεί με τα γλυκόξινα δαμάσκηνα

ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ

damaskina bacon top

Από τις πιο νόστιμες συνταγες finger food που έχω ποτέ δοκιμάσει να φτιάξω!! Απίστευτη πικάντικη γεύση που ισορροπεί με τα γλυκόξινα δαμάσκηνα

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 2 Δωδεκάδες ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβετε τις λωρίδες του μπέικον κατά μήκος στη μέση και τις τηγανίζετε σε έναν μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνουν σχεδόν τραγανές. Στη συνέχεια τις «στραγγίζετε» και τυλίγετε με το κάθε κομμάτι 1 δαμάσκηνο και το στερεώνετε με 1 οδοντογλυφίδα. Αραδιάζετε τα τυλιγμένα δαμάσκηνα σε ένα ταψί στρωμμένο με αντικολλητικό χαρτί.


2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη, τη μαγιονέζα και τη σάλτσα τσίλι και περιχύνετε με το μείγμα δαμάσκηνα. Ψήνετε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Την ίδια συνταγή μπορείτε να την κάνετε και με κάστανα βρασμένα για 6 λεπτά και καθαρισμένα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template