Logo

manitaria tartar large

Η περίφημη συνταγή του ονομαστού Βιεννέζικου εστιατορίου Figlmuller για να απολαύσετε τα πιο τραγανά σνίτσελ μανιταριού

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΡΤΑΡ

manitaria tartar large

Η περίφημη συνταγή του ονομαστού Βιεννέζικου εστιατορίου Figlmuller για να απολαύσετε τα πιο τραγανά σνίτσελ μανιταριού

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 12€, Αρκετά οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για τη σάλτσα

Θρεπτικά συστατικά

( χορτοφαγική, Χωρίς Γλουτένη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε, στραγγίζετε τα μανιτάρια και τα κόβετε στη μέση. Τα βάζετε σε ένα μπολ και μαρινάρετε τα μανιτάρια με το χυμό του λεμονιού και το μαϊντανό.

 

2.Σε άλλο μπολ, χτυπάτε τα αυγά, το γάλα και το αλάτι με αυγοδάρτη.

 

3. Σε ένα πιάτο βάζετε το αλεύρι και σε ένα τρίτο μπολ την τριμμένη φρυγανιά. Πρώτα ρολάρετε τα μανιτάρια στο αλεύρι έπειτα στο μείγμα του αυγού και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά.

 

4. Ζεσταίνετε καλά το ηλιέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζετε τα μανιτάρια για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.Τα αποσύρετε με τρυπητή κουτάλα και τα στραγγίζετε σε ένα μπολ που έχετε τοποθετήσει απορροφητικό χαρτί.


5. Για τη σάλτσα ταρτάρ, αφού ψιλοκόψετε όλα τα υλικά τα ανακατεύετε όλα μαζί σε ένα μπολ με έναν αυγοδάρτη (την κάπαρη καλά θα ήταν πρώτα να την ξαρμυρίσετε για 10' σε χλιαρό νερό). Σερβίρετε τα παναρισμένα μανιτάρια συνοδεύοντας με τη σάλτσα ταρτάρ.

 

mushrooms

ΧΡΗΣΙΜΟ

 Καθώς πανάρετε τα μανιτάρια, βουτάτε τα χέρια σας σε μπολ με χλιαρό νερό ώστε να μην κολλάνε από το αυγό και τη φρυγανιά.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template