Για 6 άτομα ()
1. Για τη σαλάτα, καθαρίζετε και πλένετε τη γλιστρίδα με κρύο νερό. Με πιρούνι ή σύρμα χειρός χτυπάτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το πολτοποιημένο σκόρδο, το αλάτι και το γιαούρτι.Τοποθετείτε τη γλιστρίδα σε ένα μπολ και περιχύνετε με το μείγμα του γιαουρτιού. Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο, για μια ώρα τουλάχιστον, πριν τη σερβίρετε.
2. Για τους κεφτέδες, βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το κινόα με το ζεστό νερό. Σκεπάζετε το μπολ με μια διάφανη μεμβράνη και το αφήνετε για 30'. Σουρώνετε το κινόα από τα υγρά του και το ρίχνετε σε ένα καθαρό μπολ μαζί με τον κιμά, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο και το κύμινο. Καρυκεύετε με αλατοπίπερο. Ζυμώνετε το μείγμα με τον κιμά με το χέρι σας και πλάθετε πολύ μικρούς κεφτέδες. Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και το βάζετε σε δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί το λάδι ρίχνετε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζετε για 2'-3', να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
3. Βγάζετε τα κεφτεδάκια με μια τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν. Παίρνετε το μπολ με τη σάλτσα από το ψυγείο και την ρίχνετε σε μια μεγάλη πιατέλα. Με ένα κουτάλι φτιάχνετε μια λακκούβα στο κέντρο και τοποθετείτε τα κεφτεδάκια που έχετε τηγανίσει. Σερβίρετε αμέσως με λίγο ξύσμα λεμονιού.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την γλιστρίδα με ζεματισμένο φρέσκο σπανάκι.