Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Γεμίζετε μια κατσαρόλα με νερό κατά τα 2/3 και την βάζετε να βράσει. Εφαρμόζετε στο χείλος της ένα μεταλλικό μπολ ίδιας διαμέτρου, το οποίο δεν πρέπει να ακουμπά στο νερό. Ρίχνετε στο μπολ τη σοκολάτα και το βούτυρο και ανακατεύετε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσει. Αποσύρετε το μπολ από την κατσαρόλα και αφήνετε να κρυώσει για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
2. Ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα, την καρύδα και τα μπισκότα και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Παίρνετε μικρές ποσότητες από το μείγμα και πλάθετε μικρά μπαλάκια.
3. Σε ένα μπολ ρίχνετε την καρύδα και ρολάρετε τα τρουφάκια ώστε να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές. Αραδιάζετε σε μια πιατέλα και σερβίρετε.
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο τριμμένο αμύγδαλο.