Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, το χυμό λάιμ , το μέλι και το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι . Ρίξτε και το κρεμμύδι και αφήστε να μαριναριστεί για 15 λεπτά.
2. Σε μία ρηχή σαλατιέρα , στρώνετε τα φύλλα του μαρουλιού σχηματίζοντας μια μικρή φωλιά στη μέση. Τοποθετείτε το μάνγκο, το αβοκάντο και την καβουρόψιχα στο κέντρο, περιχύνετε με την σάλτσα και τα κρεμμύδια και σερβίρετε.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το καβούρι με γαρίδες ή βραστό λευκό ψάρι.