Για 12 άτομα ()
1. Φτιάχνετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει εντελώς.
2. Φτιάχνετε τη βάση. Ρίχνετε σε ένα μπολ τα τριμμένα μπισκότα και το βούτυρο και τα ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν. Αδειάζετε το μείγμα του μπισκότου σε μια στρογυλλή ταρτιέρα 22 κε και το απλώνετε πιέζοντάς το ελαφρά με τα δάχτυλά σας για να καλύψετε τον πάτο και τα τοιχώματα της ταρτιέρας. Ψήνετε τη βάση σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο και αφήνετε να κρυώσει.
3. Εν τω μεταξύ φτιάχνετε την κρέμα. Ρίχνετε το τυρί κρέμα στον κάδο του μίξερ και το χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει. Σε ένα μπολ ρίχνετε το γάλα και τη σκόνη άνθος αραβοσίτου και τα χτυπάτε με το μίξερ χειρός μέχρι να πήξει η κρέμα. ρίχνετε σιγά – σιγά την κρέμα βανίλιας στο τυρί και χτυπάτε σε μέτρια ταχύτατα για 5 λεπτά να ομογενοποιηθούν. Ριχνετε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε με μια σπάτουλα σιλικόνης.
4. Αδειάζετε την κρέμα πάνω από τη βάση και την απλώνετε ομοιόμορφα. Ρίχνετε σιγά – σιγά με ένα κουτάλι και το ζελέ και τοποθετείτε την τάρτα στο ψυγείο για 3 ώρες. Βγάζετε την τάρτα από το ψυγείο, γαρνίρετε με τις φέτες λάιμ και σερβίρετε.
Μπορείτε να τη σερβίρετε με μαρμελάδα λεμόνι ή γλυκό του κουταλιού λεμόνι ή νεράντζι