Για 8 άτομα ()
1. Χτυπάτε στο μίξερ τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο. Τοποθετείτε το μείγμα σε μια φόρμα για τάρτα (ή για κέικ) ή φόρμα με αποσπώμενο πάτο . Το απλώνετε με μια σπάτουλα να ισιώσει. Μέχρι να ετοιμάσετε τη γέμιση, βάλτε τη βάση στο ψυγείο.
2. Για την γέμιση: Ζεσταίνουμε σε κατσαρολάκι ή σε μπενμαρί την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα. Μόλις ζεσταθεί κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια σοκολάτα. Τα αφήνουμε ένα-δυο λεπτά να μαλακώσουν και μετά τα ανακατεύουμε με μια σπάτουλα . Την απλώνουμε πάνω από την βάση και Βάζουμε στο ψυγείο.
3. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε την κομπόστα βύσσινο και την ζάχαρη και ποσάρουμε βράζοντας για οκτώ λεπτά . Βάζουμε την κομπόστα επάνω από την τάρτα και σερβίρουμε.
Bάλτε αντί κομπόστα βύσσινο, φρέσκιες φράουλες ή κεράσια.