Για 8 άτομα ()
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190ο στον αέρα βάζετε ένα βαρύ παραλληλόγραμμο ταψί διαστάσεων 25x35 εκ. για να προθερμανθεί. Ανοίγετε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και την στρώνετε στο ταψί. Με ένα πιρούνι τρυπάτε τη βάση της ζύμης και έπειτα απλώνετε μια λαδόκολλα από πάνω, ρίχνετε τα φασόλια ή τα ρεβύθια και πιέζετε ελαφρά. Με αυτό τον τρόπο η ζύμη της σφολιάτας δε θα φουσκώσει και δε θα σηκωθεί καθώς ψήνεται.
2. Βάζετε τη ζύμη και ψήνετε για 15', έπειτα βγάζετε τα φασόλια ή τα ρεβίθια και τη λαδόκολλα και ψήνετε για άλλα 10' μέχρι να στεγνώσει και να ροδίσει. Αφήνετε το ταψάκι μέσα στον φούρνο και βάζετε τη ζύμη στην άκρη να κρυώσει.
3. Χρησιμοποιείτε το μίξερ χειρός, και χτυπάτε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει κρεμώδες, στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά σταδιακά. Χρησιμοποιείτε μια ξύλινη κουτάλα, προσθέτετε τα αμύγδαλα, το ινδοκάρυδο και το ξύσμα του μανταρινιού.
4. Με ένα κουτάλι απλώνετε επάνω από τη ζύμη, έπειτα βάζετε από πάνω τα βερίκοκα, με το εξωτερικό κοίλο μέρος να είναι προς τα επάνω. Βάλτε τη τάρτα πίσω στο ταψάκι και ψήστε για άλλα 30'-35' μέχρι να ροδίσει (για να μη σας σκουρύνει πολύ καλύψτε με αλουμινόχαρτο).
5. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τη ζάχαρη άχνη με τον χυμό μανταρινιού. Με ένα κουτάλι απλώνετε το μείγμα πάνω από την τάρτα και πασπαλίζετε με το ινδοκάρυδο. Το βάζετε πάλι στον φούρνο για 5'-10' για να γυαλίσει. Αν θέλετε πριν τη σερβίρετε τη πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη και λίγη τριμμένη καρύδα.
Η υφή του αμυγδάλου και η έντονη μυρωδιά της καρύδας ταιριάζει πολύ και με άλλα φρούτα όπως τα ροδάκινα και τα φρέσκα σύκα. Όταν βγάλετε την τάρτα από τον φούρνο η γέμιση θα είναι ακόμα λίγο νωπή αλλά θα σφίξει μόλις αρχίσει να κρυώνει.