Για 1 Δωδεκάδες ()
1. Χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κουτάλι ή το ηλεκτρικό μίξερ χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν. Προσθέτετε τη βανίλια και χτυπάτε για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα. Ρίχνετε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί στο μπολ και ανακατεύετε καλά να γίνουν μια λεία ζύμη.
2. Στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ρίχνετε το μείγμα σε ένα κορνέ με μύτη σε σχήμα αστεριού και κόβετε 24 ροζέτες τις οποίες ακουμπάτε πάνω στο ταψί. Οι ροζέτες πρέπει να έχουν διαστάσεις 5 εκ. πλάτος και 3 εκ. ύψος. Τοποθετείτε το ταψί στο ψυγείο για 15 να σταθεροποιηθούν τα μπισκότα.
3. Εν τω μεταξύ, προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βγάζετε τα μπισκότα από το ψυγείο και τα ψήνετε τα μπισκότα για περίπου 12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα απαλό χρυσό χρώμα. Τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε για λίγα λεπτά στο ταψί να κρυώσουν. Στη συνέχεια τα μεταφέρετε σε μια σχάρα να κρυώσουν τελείως.
4. Φτιάχνετε τη γέμιση. Ζεσταίνετε το γάλα με το αλεύρι σε μια μικρή κατσαρόλα, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το μείγμα να βράσει και να πήξει. Χτυπάτε το μείγμα με το σύρμα ενώ το ζεσταίνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά για ένα λεπτό για να ψηθεί το αλεύρι και να μην το γεύεστε. Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα σε ένα πιάτο, το καλύπτετε με μεμβράνη η οποία να εφάπτεται στη επιφάνεια της κρέμας, για να μην πιάσει κρούστα, και την αφήνετε να κρυώσει εντελώς.
5. Χτυπάμε με το μίξερ ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι αφρατέψουν, περίπου 4 λεπτά. Προσθέτετε την κρέμα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες και σχεδόν λευκό. Προσθέτετε τη βανίλια. Αν το μείγμα είναι πολύ μαλακό, καλύπτετε το μπολ με μια μεμβράνη και το τοποθετείτε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί, αρκετά ώστε να μπορούμε να το βάλουμε στο κορνέ.
6. Φτιάχνετε τα μπισκότα. Ρίχνετε την κρέμα της γέμισης σε ένα κορνέ με μύτη σχήματος αστεριού και απλώνετε μια ροζέτα γέμισης πάνω σε ένα μπισκότο. Ενώνετε το μπισκότο με ένα άλλο κάνοντάς τα σάντουιτς. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο και με τα υπόλοιπα μπισκότα. Σερβίρετε με 1 βύσσινο και λίγο σιρόπι σε κάθε μπισκότο.
Η μεμβράνη πρέπει να εφάπτεται στην επιφάνεια της κρέμας, για να μην πιάσει κρουστα.