Logo

MALAKA-cookies large

Λιώνουν στο στόμα, έχουν υπέροχη μαστιχωτή υφή στο κέντρο τους και διατηρούνται για περισσότερο από δέκα μέρες σ' ένα κουτί που κλείνει αεροστεγώς

ΜΑΛΑΚΑ COOKIES ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

MALAKA-cookies large

Λιώνουν στο στόμα, έχουν υπέροχη μαστιχωτή υφή στο κέντρο τους και διατηρούνται για περισσότερο από δέκα μέρες σ' ένα κουτί που κλείνει αεροστεγώς

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 8€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 2 Δωδεκάδες ()

Για τη ζύμη

Θρεπτικά συστατικά

(Χωρίς Λακτόζη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε την κρυσταλλική ζάχαρη, την καστανή ζάχαρη και τη μαργαρίνη και τα χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέτετε τη βανιλίνη και τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

 

2. Κατόπιν, ρίχνετε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι και χτυπάτε μέχρι να έχετε ένα ενιαίο μείγμα. Τέλος, βάζετε και τα δάκρυα σοκολάτας.

 

3. Σε ένα μεγάλο ταψί που έχετε στρώσει λαδόκολλα, βάζετε στρογγυλές κουταλιές από το μείγμα, σε μέγεθος καρυδιού, φροντίζοντας να έχουν απόσταση μεταξύ τους για να μην κολλήσουν κατά το ψήσιμο. Τις πατάτε με την πίσω πλευρά ενός κουταλιού για να γίνουν πιο επίπεδα τα μπισκότα. Ψήνετε για 8-10΄ μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε για 1' να κρυώσουν και τα τοποθετείτε σε μια σχάρα για να κρυώσουν εντελώς. 

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να αρωματίσετε τα μπισκότα σας, προσθέτοντας στη ζύμη λίγο ξύσμα πορτοκαλιού ή εσάνς πορτοκαλιού



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template