Logo

rose-cheesecake top

Μεταμορφώστε το απλό και εύκολο cheesecake ψυγείου σε ένα υπέροχο, εντυπωσιακό και μοναδικό γλύκισμα, που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση με το άρωμα, τη γεύση και την εμφάνισή του. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την εποχή με τα ρόδα του μαγιού 

CHEESECAKE ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

rose-cheesecake top

Μεταμορφώστε το απλό και εύκολο cheesecake ψυγείου σε ένα υπέροχο, εντυπωσιακό και μοναδικό γλύκισμα, που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση με το άρωμα, τη γεύση και την εμφάνισή του. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την εποχή με τα ρόδα του μαγιού 

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
2 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 15€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 12 άτομα ()

Για γαρνίρισμα

Για τη βάση

Για την κρέμα

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τριμμένο μπισκότο, το παστέλι και το βούτυρο. Παίρνετε μια στρογγυλή φόρμα για κέικ με αποσπώμενο πάτο και απλώνετε το μείγμα του μπισκότου. Πιέζετε με τα χέρια σας να ενωθούν τα τρίμματα και να δημιουργηθεί μια ενιαία βάση. Απλώνετε στην επιφάνεια της βάσης το γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο.


2. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα, την ζάχαρη και το ροδόνερο και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα. Τέλος, χαμηλώνετε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτετε το γιαούρτι. Ανακατεύετε ελαφρά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.


3. Ρίχνετε την κρέμα πάνω από τη βάση και την απλώνετε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα. Βάζετε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες να παγώσει.


4. Εν τω μεταξύ φτιάχνετε τα μήλα. Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και σοτάρετε τα μήλα για 5 λεπτά. Προσθέτετε τη ζάχαρη και συνεχίζετε το σοτάρισμα για ακόμα 5 λεπτά. Αποσύρετε από τη φωτιά πασπαλίζετε με την κανέλα και αφήνετε τα μήλα να κρυώσουν.


5. Βγάζετε το cheesecake από το ψυγείο αφαιρείτε τη φόρμα, απλώνετε στην επιφάνεια του τα μήλα στολίζετε με τα τριαντάφυλλα και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε βούτυρο τύπου soft, για να γίνει η βάση σας πιο μαλακή όταν παγώσει στο ψυγείο και να κόβετε το γλυκό πιο εύκολα.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template