Για 10 άτομα ()
1. Για τη βάση. Θρυμματίζετε τα μπισκότα, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε καλά να ενωθούν τα υλικά και να γίνουν μια μάζα. Μεταφέρετε το μείγμα σε μια στρογγυλή φόρμα με στεφάνι και με τη βοήθεια ενός κουταλιού στρώνετε το μείγμα για να καλύψετε τον πάτο της φόρμας και τα πλαϊνά. Ψήνετε το μείγμα με τα μπισκότα για 15 λεπτά. Στη συνέχεια βγάζετε από το φούρνο και αφήνετε να κρυώσει.
2. Χτυπάτε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψει για περίπου 3 λεπτά. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά ένα ένα και το αλεύρι. Συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και να διπλασιαστεί σε όγκο. Τότε προσθέτετε το πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύετε απαλά να ενσωματωθεί στο μείγμα.
3. Ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα με το μπισκότο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Βγάζετε το cheesecake από το φούρνο και το γαρνίρετε με τα σοκολατάκια μέντας όσο είναι ακόμα ζεστό για να λιώσουν και να δημιουργηθεί ένα ωραίο γλάσο.
Μπορείτε να φτιάξετε την ίδια συνταγή και με τσιζκέικ ψυγείου στο οποίο θα σπάσετε σε μικρά κομμάτια τα σοκολατάκια από πάνω.