Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατέψτε τις γαρίδες, το χυμό πορτοκαλιού, το λάδι, την πάστα τσίλι, την πάπρικα και το πιπέρι. Καλύψτε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 και μέχρι 4 ώρες.
2. Σε μια πιατέλα , τοποθετήστε μια γραμμή από στρογγυλές φέτες πορτοκαλιού και αφήστε την στην άκρη.
3. Καλύψτε το κάτω μέρος της σχάρας του τηγανιού ή της κατσαρόλας ομοιόμορφα με το χοντρό αλάτι. Τοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και ζεστάνετε για λίγα λεπτά- το αλάτι μπορεί να αναπηδήσει όσο ζεσταίνεται. Βάλτε τις γαρίδες πάνω στο αλάτι σε μονή σειρά και ψήστε για 2 περίπου λεπτά από την κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα.
4. Όταν είναι έτοιμες, τις μεταφέρεται στην προετοιμασμένη πιατέλα και αφαιρείτε τυχόν περίσσευμα αλατιού.
Μπορείτε να τις σερβίρετε με ένα μακρύκκοκο basmati ατμού με μυρωδικά.