Logo

patatosalata me graviera top 22 11 2017

Γήινη  και υπέροχα απλή ντυμένη με το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο AEOLION είναι μια από τις πιο υγιεινές και νόστιμες επιλογές για ένα χορταστικό γεύμα! Αν και ως συνοδευτικό σε ένα δείπνο με ψάρι ή κρέας ψητό μοιάζει ιδανική επιλογή !

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ AEOLION

patatosalata me graviera top 22 11 2017

Γήινη  και υπέροχα απλή ντυμένη με το βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο AEOLION είναι μια από τις πιο υγιεινές και νόστιμες επιλογές για ένα χορταστικό γεύμα! Αν και ως συνοδευτικό σε ένα δείπνο με ψάρι ή κρέας ψητό μοιάζει ιδανική επιλογή !

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 8€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε μια μεγάλη πιατέλα βάζετε στο κέντρο τις πατάτες κομμένες σε κύβους . Γύρω από τις πατάτες αραδιάζετε τις ντομάτες, τα χορταρικά και τις ελιές.


2. Πασπαλίζετε πάνω από τις πατάτες τους κύβους της γραβιέρας.


3. Αλατοπιπερώνετε και ραντίζετε με ελαιόλαδο και ξύδι.

 

4. Σερβίρετε αμέσως.

ΧΡΗΣΙΜΟ


Μπορείτε αν θέλετε να εμπλουτίσετε την σαλάτα σας με κάπαρη και αγγουράκι τουρσί



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template