Δροσερή, νόστιμη, εύκολη και υγιεινή ακόμα και γι αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους ,μιας και η κινόα είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης . Σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία, έχετε ένα πιάτο που πρέπει να βάλετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στο τραπέζι σας .
ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΟΑ
Δροσερή, νόστιμη, εύκολη και υγιεινή ακόμα και γι αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους ,μιας και η κινόα είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης . Σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία, έχετε ένα πιάτο που πρέπει να βάλετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στο τραπέζι σας .
Χρόνος προετοιμασίας:
20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος:
10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βράζετε την κινόα σε τέσσερα φλιτζάνια νερό για 10 λεπτά. Μόλις φουσκώσει και γυαλίσει ο σπόρος τον στραγγίζετε και τον αφήνετε να κρυώσει εντελώς.
2. Σε ένα μπολ ρίχνετε την βρασμένη κινόα, την κονσέρβα του τόνου στραγγισμένη από τα νερά της. Προσθέτετε τα λαχανικά, τα μυρωδικά και ανακατεύετε καλά , διορθώνοντας την γεύση με λίγο αλάτι.
3. Σε ένα γυάλινο μπολ που κλείνει καλά ρίχνετε τα υλικά της σάλτσας μαζί με το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο AEOLION και 2-3 σταγόνες ζεστό νερό. Ανακινείτε γρήγορα και πολύ δυνατά για να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
4. Περιχύνετε την σαλάτα με την σάλτσα και σερβίρετε αμέσως ή δροσίζετε στο ψυγείο για μια ώρα.
ΧΡΗΣΙΜΟ
Δοκιμάστε να την φτιάξετε και με ψιλοκομμένο ψητό στήθος κοτόπουλου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΧΟΛΙΑ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.