Για 4 άτομα ()
1. Σε μία σαλατιέρα, βάζετε τους ντάκους και τους περιχύνετε με το μισό ελαιόλαδο. Στη συνέχεια βάζετε τα ντοματίνια, το αγγουράκι, το κρεμμύδι και αλατίζετε. Βάζετε και τα καπαρόφυλλα και τις ελιές.
2. Αναμιγνύετε το γιαούρτι με την ξινομυζήθρα και βάζετε το μείγμα στη σαλάτα σας.
3. Περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο και σερβίρετε αμέσως.
Αν οι ντάκοι είναι πολύ σκληροί, μπορείτε να τους βρέξετε λίγο, κάτω από τρεχούμενο νερό.