Logo

giouvetsi tonos top

Όλοι έχουμε μια κονσέρβα τόνου στο σπίτι, που θέλουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να αξιοποιήσουμε ώστε να έχουμε ένα εύκολο, γρήγορο και χορταστικό γιουβετσάκι τόνου

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝΟ

giouvetsi tonos top

Όλοι έχουμε μια κονσέρβα τόνου στο σπίτι, που θέλουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να αξιοποιήσουμε ώστε να έχουμε ένα εύκολο, γρήγορο και χορταστικό γιουβετσάκι τόνου

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 6€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

Για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 2 – 3 λεπτά. Ρίχνετε την ντομάτα, τη δάφνη, το μπαχάρι, τον τόνο τον πελτέ, 2 ½ φλιτζάνι νερό και ανακατεύετε πολύ καλά.


2. Μόλις η σάλτσα πάρει βράσει προσθέτετε το μακαρονάκι και βράζετε για 8 λεπτά. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνετε το γιουβέτσι να σταθεί για 10 λεπτά, πασπαλίζετε με το κεφαλοτύρι και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε πιο πλούσια σάλτσα προσθέστε στη σάλτσα λίγη ξαλμυρισμένη κάπαρη.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template