Για 4 άτομα ()
1. Πλένετε πολύ καλά τα χορταρικά και τα ανακατεύετε όλα μαζί σε μία μεγάλη λεκάνη, ρίχνετε το αλάτι και τα τρίβετε με τα χέρια σας μέχρι να μαραθούν.
2. Έπειτα ρίχνετε το μισό ελαιόλαδο, το νερό, τα μπαχαρικά και το αλεύρι και τα ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
3. Παίρνετε ένα ταψί, λαδώνετε λίγο την επιφάνεια του ,στρώνετε μέσα το μείγμα και το χαράζετε ελαφριά (δεν πρέπει το πάχος της πίτας να ξεπερνάει τα 3 εκ).
4. Περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα χόρτα στην πίτα, όπως λάπαθα και τσουκνίδες.