Logo

tsipoura-koym top2

Ο συνδυασμός της υπέροχης ελαφρώς λιπαρής σάρκας της τσιπούρας με το δροσερό και λίγο ξινούτσικο κουμ κουατ και του γλυκανισάτου φινόκιο είναι απλά άπαικτος και μοναδικός

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ

tsipoura-koym top2

Ο συνδυασμός της υπέροχης ελαφρώς λιπαρής σάρκας της τσιπούρας με το δροσερό και λίγο ξινούτσικο κουμ κουατ και του γλυκανισάτου φινόκιο είναι απλά άπαικτος και μοναδικός

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 35 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 15€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε και καθαρίζετε το ψάρι. Το αφήνετε στην άκρη να στραγγίσει. Το αλατοπιπερώνετε και το βάζετε σε μια σακούλα ψησίματος.


2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο, το φινόκιο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια, το κρεμμύδι και τις πατάτες. Πασπαλίζετε με την ζάχαρη και σοτάρετε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Σβήνετε με το ξύδι, αλατοπιπερώνετε και σιγομαγειρεύετε για ακόμα 2-3 λεπτά.


3. Αδειάζετε το περιεχόμενου του τηγανιού μαζί με την σάλτσα και τα κουμ κουατ μέσα στην σακούλα, γύρω από το ψάρι. Κλείνετε καλά με ένα σπάγκο την σακούλα ψησίματος και την τοποθετείτε σε ένα ταψί στο κέντρο του φούρνου.


4. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά. Ανοίγεται την σακούλα και σερβίρετε το ψάρι μαζί με τα λαχανικά και την σάλτσα τους.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν δεν έχετε κουμ κουατ φρέσκο χρησιμοποιήστε μανταρίνια με την φλούδα τους κομμένα στα τέσσερα



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template