Logo

eggplants-haloumi top

Απλό και νόστιμο μεζεδάκι που μοσχοβολάει καλοκαίρι

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΥΛΙΧΤΕΣ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ

eggplants-haloumi top

Απλό και νόστιμο μεζεδάκι που μοσχοβολάει καλοκαίρι

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Κόστος: 12€,

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβετε τις μελιτζάνες σε φέτες. Αλείφετε κάθε φέτα με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνετε στον φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.


2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε την ντομάτα με το σκόρδο.


3. Παίρνετε μια – μια τις φέτες μελιτζάνας, τοποθετείτε στην άκρη ένα κομμάτι χαλούμι και μια κουταλιά από το μείγμα ντομάτας και τυλίγετε σε ρολό. Δένετε τα ρολάκια με τα κλαδάκια του σχοινόπρασου. Αραδιάζετε τα ρολάκια σε μια πιατέλα και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Αν θέλετε μπορείτε να περιχύσετε τα ρολάκια με μια ελαφριά σάλτσα ντομάτας και να τα ψήσετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Δοκιμάστε τα και με ένα άλλο τυρί όπως μαστέλο Χίου ή ταλαγάνι.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template