Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το σπανάκι κατεψυγμένο με τη φέτα και λίγο πιπέρι. Ανοίγετε απαλά τα φιλετάκια με ένα μαχαίρι δημιουργώντας μια «τσέπη». Αλατοπιπρώνετε και στο κενό που έχετε αφήσει βάζετε μια κουταλιά από το μείγμα. Στερεώνετε με δυο οδοντογλυφίδες για να μην φύγει η γέμιση.
2. Παίρνετε ένα μεγάλο τηγάνι με καπάκι και βαρύ αντικολλητικό πάτο, ρίχνετε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Όταν ζεσταθεί αρκετά ακουμπάτε τα γεμιστά φιλέτα του κοτόπουλου το ένα δίπλα στο άλλο και τα αφήνετε για 2-3 λεπτά να ροδίσουν από τη κάθε πλευρά. Αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με 5 κουταλιές της σούπας ούζο.
3. Σκορπάτε τριγύρω δυο κουταλιές κουκουνάρι, προσθέτετε δυο φλιτζάνια τσαγιού νερό. Κλείνετε με το καπάκι και αφήνετε τα φιλέτα να σιγοβράσουν για 20 λεπτά και σερβίρετε αμέσως. Συνοδεύετε με ρύζι λευκό ατμού ή με πράσινη σαλάτα.
Το αλάτι χρησιμοποιήστε το με μέτρο διότι η φέτα είναι ήδη αρκετά αλμυρή.