alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

diet top

Μια ελαφριά συνταγή για ζουμερό και μαλακό φιλέτο κοτόπουλο που απλά λιώνει στο στόμα και δεν μπορεί κανένας να φανταστεί πόσο εύκολα γίνεται

ΝΟΣΤΙΜΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

diet top

Μια ελαφριά συνταγή για ζουμερό και μαλακό φιλέτο κοτόπουλο που απλά λιώνει στο στόμα και δεν μπορεί κανένας να φανταστεί πόσο εύκολα γίνεται

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
6 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 9€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
  • 4 κουτ. σουπ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 2 κουτ. σουπ. πελτές ντομάτας
  • 2 κουτ.γλυκ. αλάτι
  • 1/4 κουτ.γλυκ. κανέλα
  • 1/4 κουτ.γλυκ. γαρίφαλο
  • 1/4 κουτ.γλυκ. κύμινο
  • 1/4 κουτ.γλυκ. μοσχοκάρυδο
  • 1/2 κουτ.γλυκ. πιπέρι
  • 1/4 κουτ.γλυκ. τζίντζερ σκόνη
  • 4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από το κοτόπουλο και ανακατεύετε. Στη συνέχεια προσθέτετε το κοτόπουλο και το ανακατεύετε με το μείγμα. Σκεπάζετε με μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για περίπου 6 ώρες.


2. Στη συνέχεια ψήνετε το μαριναρισμένο κοτόπουλο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο φούρνου στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε στην μαρινάδα να προσθέσετε 1 πρέζα τσίλι.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face