Για 4 άτομα ()
1. Κόβετε το κρέας σε κύβους και το βάζετε σε ένα μπολ μαζί αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τον κόλιανδρο και την μπύρα και το μαρινάρετε για τουλάχιστον 2 ώρες και μετά το στραγγίζετε.
2. Κόβετε την πιπεριά σε κομμάτια. Περνάτε το μαριναρισμένο κρέας εναλλάξ με την πιπεριά σε 8 σουβλάκια.
3. Τοποθετείτε τα σουβλάκια σε μια σχάρα στο γκριλ του φούρνου ή στα κάρβουνα και τα ψήνετε για 20 λεπτά γυρίζοντάς τα για αν ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
4. Βάζετε την κινόα σε μια κατσαρόλα με το νερό και την τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά. Την αφήνετε να βράσει για 10' και μετά την σουρώνετε. Την αφήνετε να κρυώσει.
5. Κατόπιν την ρίχνετε σε ένα μπολ, προσθέτετε το μαϊντανό, το δυόσμο, τα τοματίνια, το κρεμμυδάκι και ανακατεύετε απαλά με μια κουτάλα. Σε ένα μικρό μπολ χτυπάτε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και περιχύνετε τη σαλάτα.
Μπορείτε να το σερβίρετε και με πράσινη σαλάτα ή πολίτικη λαχανοσαλάτα.